Înainte și după…

Cum promiteam într-un post anterior mi-am făcut niște poze recent să vă arăt și vouă ce înseamnă detoxifierea 🙂

Cam așa mă prezentam eu acum ceva timp (2010):

Când ajunsesem deja pe la 109kg, mi-am dat seama într-un final că nu e în regulă și mi-am schimbat un pic regimul alimentar, plus că am renunțat și la o slujbă care era destul de solicitantă ca timp (și nu ca efort fizic :P). Am slăbit până pe la 97de kg, unde m-am cam blocat, deși mâncam mult mai sănatos ca înainte. Renunțasem definitiv la Cola și ciocolata zilnică… Eu la începutul lui 2012:
Totuși ficatul a început să-mi creeze probleme tot mai mari așa că am fost nevoit să mă interesez de o modalitate de detoxificare. Am pornit la drum în februarie, mai am încă de continuat un pic, dar sunt foarte foarte mulțumit de rezultatele de până acum:
Azi am 69kg, arăt super slab (și bine aș putea spune :P) și e timpul de ceva „body building”, dar măcar am scăpat de aproape toată grăsimea. Desigur că ficatul s-a liniștit, nu mai am palpitații, nici dureri cap, respir cu ușurință și dorm mai profund.
Ieri am reușit chiar să fac 100 de genuflexiuni în serie. Poate pentru unii nu e mare lucru, dar ultima dată când am făcut această performanță a fost in liceu :D!

6 păreri la “Înainte și după…

 1. MCC Mihai

  De necrezut diferenta intre poze. De la postul trecut mi-am luat si eu cartea, chiar azi fac prima serie 🙂
  As fi curios sa aflu cate serii ai facut, 5-7? Ai eliminat pietre?

  Răspunde
 2. Ilie

  Eu fac azi seria 7 😀

  Am eliminat de fiecare data multe pietre, mai putin la seria 5 cand am eliminat doar cateva si am crezut ca sunt gata :))

  Daca vrei doar sa salbesti, schimbarea cea mai mare a fost dupa primele 4 serii de detox. Eu continui pentru ca vreau sa curat ficatul complet.

  Insa dupa cum ai citit probabil deja, nu e suficient detoxul ;)… trebuie sa fi atent si la mancare si la stilul de viata, altfel ficatul se va congestiona la loc… 🙂

  PS: Cum iti place sarea amara =))??

  Răspunde
  1. MCC Mihai

   Uau… As merge si eu pana la capat, pana se detoxifica ficatul complet, cel putin asta e intentia mea.
   Mancarea si stilul de viata le-am armonizat deja de ceva vreme in directia cea buna, nu cred ca e o problema.

   Cu sarea amara… nu e prima oara cand consum, ca sa zic asa, stiam ce ma asteapta. Nu am avut probleme cu ea, o dau pe gat pana la capat. Asta nu inseamna ca imi place 🙂

   Răspunde
  1. Ilie

   De ce nu vrei sa citesti cartea :)?

   Nu, nu pot face un rezumat, si chiar si faptul ca vrei un rezumat e un pic ingrijorator. Sanatatea personala merita mai mult decat un rezumat :).

   Sunt convins ca daca cauti pe net gasesti protocolul de urmat, insa nu vei gasi ce ai de facut in caz de reactii alergice, sau daca te simti rau, sau ai tot felul de simptome specifice corpului tau si situatie tale.

   Nu vreau sa-mi asum nici un fel de responsabilitate postand informatii in afara contextului in care au fost scrise, deci nu voi publica protocul pe blog 🙂

   Răspunde
 3. Ilie

  Am terminat azi a 12-a si ultima golire a ficatului!!

  Imi pare foarte bine pentru ca mi se cam luase de sarea amara si de ulei 😛

  Corpul pare ca s-a stabilizat in jur de 67de kg, iar acum fac miscare usoara zilnic pentru a mentine tonusul muscular. Nu ma omor cu sportul, decat rareori cand chiar am chef!

  A fost o calatorie interesanta, am invatat multe despre mancare si mai ales cum sa ai grija de tine si sper sa tin minte lectiie astea mult timp de acum incolo 😀

  Urmatorul lucru pe lista: sa ma scufund in studiul hipnozei…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *